Saturday, December 21, 2013

Srećna Nova godina - besplatne sms čestitke

Postoji mnogo načina na koji možete obradovati svoje najmilije. Možete im uručiti neki zanimljiv poklon, možete iz razveseliti vedrim rečima uz kafu ili čaj, možete ih čak i zagrliti, ali ako im pošaljete najlepšu sms poruku to će ih, zasigurno, oboriti s nogu. Zato smo, samo za vas, osmislili čitav sistem interesantnih sms čestitki, zbog kojih niko ne može ostati ravnodušan. Evo nekih od tih poruka:

Želim ti mnogo sreće, najljepših snova,
a neka ti sve to donese godina nova.

Tugu i bol, zaboravi sada, neka sve loše sa sobom odnese godina stara...

Želim ti mnogo zdravlja, mnogo koliko je svemir. Želim ti mnogo sreće, ljubavi, poslovnog uspeha, novca...
Srećno ti bilo i veselo u narednoj godini.

Novogodišnje svetiljke sijaju, paleći sreću Nove godine, a gaseći tugu stare. Sada nismo skupa, ali ti si u mom srcu i ja sam među onima koji ti žele mnogo zdravlja i ljubavi.

Oslušni moje reči, seti me se dok čitaš ove redove, znaj da u mom srcu leže najlepše želje upućene tebi, ljubavi moja jedina. Neka ti život bude pun sreće i snova, neka ti bude srećna godina nova.

Ili im možete napraviti prekrasne poklone kojima će se sigurno obradovati, nešto poput ovog poklona:

 Klasične kuglice za novogodišnju jelku nikad ne izlaze iz mode. Ako već imate kuglice, ali ih već dugo koristite i pomalo su vam dosadile, možete ih samo "presvući", papirom ili tkaninom, šta vam se više sviđa.

 Ako nemate kuglice, uopšte ih ne morate kupovati, napravite ih od papira. Stari novinski papir sjajno će poslužiti, a korist od reciklaže ne treba ni pominjati.

 Dakle, nekoliko listova sjajnog papira za zamotavanje poklona, stare novine i bilo kakav kanap,vuna, žica, u obzir dolazi sve što vam padne na pamet.








No comments:

Post a Comment