Saturday, December 21, 2013

SMS čestitke za Novu godinu stihovi, pokloni

Neka vam se ostvare najljepše želje i snovi u novoj godini. Čestitajte svojima najbližim taj veliki praznik.
U narednim redovima donosimo vam nove predloge:

Kazaljke su se poklopile,
stigla je ponoć, Nova godina
kuca na vratima i donosi sreću...

Šaljem ti poruku ovu da ti poželim sve najbolje u predstojećoj godini, želim potpuno ostvarenje tvojih snova i sanjarenja. Život je lijep kad se živi na dobar način, zato i ti proživi svoje srećne trenutke u neprestanom veselju, ispunjen/ispunjena večnom ljubavlju.

Moje reči su ispunjene srećom jer je došao i taj dan kada ti mogu poželjeti srećan praznik. Srećna nova godina i puno uspeha u životu.


Savršena ideja za novogodišnji poklon


Dovoljan je jedan pogled na sliku i već znate da je upravo to poklon kojim ćete nekoga obradovati.

 Nađite 28 plosnatih kamenčića. Poželjno je da budu približno jednake površine da ne bi dolazilo do zabune u igri. Još važnije je da se što manje razliikuju po boji, pogotovo da nema naročito upadljivih kamenčića.

 Za iscrtavanje brojeva preporučujem lak za nokte. Kupite neku jaču, upadljivu boju. 

 Nikako ne smijete zaboraviti kesicu. Komadić tkanine i parče kanapa, i eto poklona koji će sigurno izazvati oduševljenje.







A evo i novogodišnje čestitke


 Napraviti novogodišnju čestitku? Ništa lakše.

 Potreban je komad kartona, otprilike format A4 ili nešto manji. Zatim nekoliko dugmića sa stare košulje, po mogućnosti veselih boja. Takođe je potrebno ljepilo. Pažljivo razgledajte sliku.



Čestitke, naravno, možete slati za sve moguće praznike, rođendane, događaje i sl. Pustite mašti na volju. Toliko što se tiče izgleda čestitke. Što se tiče sadržaja, možete kliknuti na link koji vodi do mnoštva raznovrsnih čestitki i sms poruka.


Tu su takođe i ideje kako da proslavite novu godinu





 Kako želite provesti novogodišnju noć? Žurka, ludovanje, gala restorani i žurke? Ili nešto sasvim drugačije? Topla soba i sjedeljka sa probranim gostima? Ako spadate među ove druge, evo ideje za novogodišnju atmosferu. Lampu možete napraviti sebi a možete je i pokloniti. Na slici je abažur potpuno oblijepljen dugmićima, ali kao i svi "uradi sam" radovi, dozvoljeno je kreativno izražavanje. Dakle, mašti na volju...





No comments:

Post a Comment