Wednesday, May 22, 2013

Sms poruke za maturante

 U vrijeme matura gotovo svi imaju nekog dragog maturanta kojem zele cestitati. Ako ste u nedoumici sta napisati, evo nekih prijedloga:


 Sve cestitke za naseg najdrazeg maturanta! Zavrsiti skolu nije mala stvar. Sad imas priliku da ostvaris sve svoje snove. Mi vjerujemo u tebe i znamo da ces u tome uspjeti. Puno srece zeli ti porodica ( ... ).

 Svaka cast. Rad i zalaganje su se napokon isplatili. Sutra cemo da se proveselimo!

 Cestitam! Stvarno sam ponosna na tebe. Srednjoskolski dani su zavrseni. Dolaze studentski dani koji su jos bolji i zanimljiviji, vjeruj mi! Kupila sam ti poklon, javi se kad prodje frka, da idemo na kafu. Voli te ( tetka, ujna, strina...).

 Vrijeme tako brzo leti. Ne mogu da vjerujem da si zavrsio skolu, jos juce si bio mali djecak. Cestitam, svi smo ponosni na tebe. Imamo poklon za tebe. Vole te ( baka, deda, komsinica... ).

 Bravo, majstore! Kad slavimo?

 Zelimo da ti uputim iskrene cestitke. Ovo je vazan dan u tvom zivotu. Naporno si radio i zasluzio odmor i zabavu, a takodje i poklone koje smo ti spremili. Pozdrav od porodice ( ... )

 Dragom maturantu iskrene cestitke! Uzivaj u godinama koje su ispred tebe i nikad nemoj zaboraviti svoje snove. Vjerujemo da ces postati hrabar i pametan, a prije svega posten i dobar covjek. Puno pozdrava od ( strica i strine, ujaka i ujne... ).

 Gospodine diplomirani, uzivaj, cijeli svijet je tvoj! Srecno!

 Uvijek smo vjerovali u tebe, a sada su se nase zelje ostvarile. Pred tobom su otvoreni svi putevi, izaberi one koji ti se najvise svidjaju, i neces pogrijesiti. Srecna matura!

No comments:

Post a Comment