Sunday, May 19, 2013

Cestitke za odlazak u penziju

 Cestitam Vam na penzionisanju. Neka ovo bude pocetak novog zivota i nove avanture. Sve najbolje zeli vam porodica ( ... ).

 Postovana gospodjo ( ... ), cula sam da ste sada u penziji. Vrijedno ste radili, i sada mozete na miru uzivati u onome sto ste postigli tokom zivota. I ja cu uskoro u penziju i jedva cekam da se posvetim unucima, setnji i odmoru. Uzivajte u svakom trenutku. Lijep pozdrav od ( ... ).

 Dragi kolega, u ime citavog kolektiva zelim da Vam zahvalim za sve godine ljubaznosti, veselja i dobrog raspolozenja koje ste nesebicno dijelili sa svima. Nedostajacete nam, ali znamo da cete uzivati u novoj ulozi i novom nacinu zivota. Srdacno vasi ( ... ).

 Dragi kolega, pocinje novo poglavlje vase zivotne price. Neka to bude period odusevljenja i uzivanja. Cestitam na penzionisanju. Srdacno vas, ( ... ).

 Penzionisanje je najduza pauza za kafu.

 Postovani kolega, dobrodosao u svijet penzionera. Oslobodio si se dosadnih kolega, sefova i stresa. Javi se cim prije da se uclanis u nas klub. Imamo sah, domino, karte i najbolje a najjeftinije pivo u gradu. Sve najbolje zeli ti tvoj radni kolega, sad vec iskusni penzioner.

 Penzija je vrijeme kad ne radite one stvari koje ste planirali raditi dok ste jos radili.

No comments:

Post a Comment