Sunday, March 2, 2014

Najlepše ljubavne čestitke za 8. mart - praznik žena

Kako na najbolji način obradovati svoju lepšu polovicu??? Kao da joj čestitate Međunarodni dan žena, 8. mart? U narednim redovima nalaze se najlepše čestitke i sms poruke za vaše voljene dame.

U smiraj noći, u osvit zore, u toku dana, volim te ljubavi moja savršena! Neka ti je srećan Osmi mart!

Moje srce pripada tebi, moja duša što večno sanja o sreći.. Tako si lepa i mila, devojčice moja! Srećan Osmi mart najdraža..

Ovom prilikom ti upućujem osmomartovsku čestitku živeći u nadi da će se naša srca napokon spojiti u večnoj ljubavi. 

Gde misli da bacim, kako da misli usmerim ka našoj ljubavi? Volim te maco moja, kako te samo volim bezgraničnom ljubavlju! Srećan ti Osmi mart!

Kako si čista i bela lepotice moja vrela! Kako bi želio da ti se bacim u zagrljaj i da osetiš večnu vatru srca mog! Srećan međunarodni praznik Dan žena!




Besplatne sms čestitke za 8. mart - Dan žena

Na pomolu je veliki ženski praznik Dan žena. Svakako je potrebno, na najbolji način, da im čestitamo prigodnim sms čestitkama. U tu svrhu za sve muškarce, izdvojili smo veliki izbor čestitki za lepši pol. Dovoljno je da nas posetite i da odaberete baš onu poruku koja priliči senzibilitetu vaše majke, supruge, sestre, kolegice, ljubavnice...

U tihoj noći dok o ljubavi snivaš, šaljem ti hiljadu poljubaca za sutrašnji Dan žena ljubavi moja najveća!

Kako je lepo u osvit zore, misliti na tebe, misliti na sreću u svanuću vedrom i sjajnom, što svetlim svodom daje pečat ljubavi našoj beskrajnoj.

Draga moja voljeću te dok je sveta i veka, moja ljubav večno, prema tebi traje. Srećan ti 8. mart!

Kako si lepa, kako si nežna, kako me mami osmeh tvoj, neka ti bude srećan i veseo ovaj praznik i da ga proslaviš u večnoj ljubavi našoj!