Tuesday, February 11, 2014

Najlepše sms čestitke za Velentinovo

Napokon je stikao i dan zaljubljenih, najbolje vreme kada treba sms porukom da obradujemo svoje voljene. Postoji milion razloga da nekom kažemo koliko ga volimo, međutim, kako se odabrati najbolju čestitku baš za svog dečka ili devojku???

Najdraža moja (ili najdraži moj) ja te mnogo volim, a mislim da i ti mene isto toliko voliš, što znači da je naša ljubav obostrana. E baš zato odlučila/odlučio sam da ti uputim najlepšu čestitku na svetu. Znaj da je moja ljubav bezmerna i da je neograničena, kao što je kosmos neograničen. Srećan dan zaljubljenih - Valentinovo!

Kao kap jutarnje rose, što se sliva nis tvoje grudi i moja ljubav večno se kreće u smiraj noći! Neka ti je srećan ovaj veliki dan, dan zaljubljenih!

Moja duša čezne za tvojom. Te dve duše slivene u jednu veliku ljubav, daju besprekornu čistotu ideala. Mislim o tebi i sanjam tvoje predivne krupne i sanjive oči! Srećno valentinovo!

Živela ljubav, živela beskrajna ljubav i sreća neobuzdana u plamu što gori. Dve duše, srodne i srećne, žive u večnoj sreći....

Ovde možete poslušati jednu predivnu pesmu i uputiti je svojoj ljubavi....