Monday, February 10, 2014

Sretan Dan zaljubljenih - Sveti Valentin

Najdraži moj/moja ovom porukom želim da ti uputim srdačne čestitke za Dan zaljubljenih i Svetog Velentina. Neka ti se svi ljubavni snovi ostvare i neka u tvom srcu neprestano tinja dašak sreće i radosti.

Evo, došao je i taj dan, došao je najradosniji dan za zaljubljene, za tebe i mene, za sva srca što se silno ljube. Za sve srećne parove koji danas slave svoju sreću, poput nas, u beskrajnom plavom krugu lijepih želja, neka bude puno veselja, tuluma, druženja u ljubavi večnoj...

Kako te silno volim, ljubavi! Želim ti srećan praznik Dan zaljubljenih - Valentinovo!

Moje misli i moja sreća, moja zvezda večna, to si ti, ljubavi! Šaljem ti veliku pusu, mladiću moj!

U osvit zore, kat prvi sunčev zračak, mazi tvoje pospano lice, ja doću, doću da te grlim i ljubim. Srećan dan zaljubljenih, maco moja!

Došao je i taj dan, dan kada ti saopštavam ovu veselu vest, da te silno volim. U to ime neka ti je sretan veliki praznik Apolonove strele, što srce moje ranila je.


SMS čestitke za Valentinovo - poruke za dan zaljubljenih

Ljubavi moja, ovom prilikom želim da ti čestitam dan zaljubljenih. Ti si moje najveća, neprevaziđena ljubav, toliko te volim da je to neopisivo, skoro nestvarno. U bezobličju sreće i snažne ljubavi, ponosito mogu reći: ja te volim!

Zvezde će obasjati beskrajni krug modrog plavetnila na nebu, a moja ljubav će ostati večna i tako jaka... Primi puno lepih želja za ovaj praznik zaljubljenih - Valentinovo. I samo mi reci da li me voliš kao što tebe volim ja...

Dve duše, dva srca, dvoje ljudi što se vole. To smo ti ija ljubavi moja najdraža. U srcu plam za tobom gori, duša moja za tobom čezne, s reća je danas najveća. Tako će doveka ostati, znaj!

Tonem u misli o slutnji i strepnji, koliko te voli, to moje srce zna! Zato me usreći noćas u toploj postelji, ljubavi moja najveća. Srećno Valentinovo

Kad jutrom osvane zora, tiho i nežno, privuce se kraj uzglavlja moga, i tada, dragi, probudi svoju usnulu princezu poljubcima strasnim, kako samo ti to znaš.

Noći su puste i setne kad nema tebe da ruku mi greješ. Poželim ponekad da te silno ljubim, jer ljubav je jedino što večno sja!

Minuli dani prođoše kao treptaj zore koja rudi. A duša moja večno sanja poljupce tvoje na grudima vrelim....

Koliko te silno volim, koliko te silno ljubim, srećo i tugo, zvezdo i meseče, stegni me u zanosu ljubavi večne!


Besplatne sms čestitke za Velentinovo - dan zaljubljenih

Fantastična ponuda najboljih sms poruka za Valentinovo. Veliki broj sjajnih ideja kako nekome da čestitate dan zaljubljenih....

Ljubavi moja najveća želim od srca da ti čestitam Velentinovo, da izrazim svoje najtoplije želje za dan zaljubljenih koji ćemo zajedno da proslavimo. Kako je divna noć koju u srcu osjećam dok u duši bdi nemir neprospavanih noći, obasutih ljubavnim sjajem.

Kako je lepo biti u ljubavi s tobom, najdraži moj, kako je život srećan i veseo i kako noći tiho i nežno protiču u tvom zagrljaju. Želim ti srećan dan zaljubljenih!

Noći i dani puni sete i bola kad nisam s tobom ljubavi moja.
A kad te vidim lice mi ozari sreća kao večernju rosu, što skupljah onog leta!
Neka ti je srećan i radostan dan koji proslavljamo u spokoju sreće!