Saturday, February 1, 2014

SMS poruke i čestitke za slavu Sveta tri jerarha

Kako je divan i srećan dan kad proslavljate u sreći Sveta tir jerarha koji rekoše kako su oni sluge Božije i kako su probuđeni Duhom Svetim pisali svete knjige za spasenje ljudi. Zato proslavljajte ih u sreći, miru i veselju. Neka vam je srećno!

Dragi prijatelji, neka vam je od Boga prosto! Srećna slava Sveta tri jerarha!

Neka u vašem poštenom domu vlada večni mir. Srećno vam bilo krsno ime!

Dragi brate i snaho želim vam srećnu slavu, vama i vašoj dečici poželela bih da proslavite još mnogo, mnogo srećnih slavskih dana!

Primite od tetke najiskrenije čestitke za slavu Sveta tri jerarha.


Čestitke za slavu Sveta tri jerarha

Srećna slava Sveta tri jerarha! Dragi moji, čestitam vam krsno ime i žito sveto što je vinom crnim preliveno, liturgiju svetu pravoslavnu, slavski kolač i ovaj sveti dan što zorom osvanu.

Sastaste se i ove godine da proslavite slavu kako dolikuje jednom poštenoj domaćinskoj kući. U to ime želim od srca da vam čestitam slavu Sveta tri jerarha!

Domaćine, neka ti se ispune sve želje, neka ti rodi pšenica belica i vinova lozica, rojile se pčelice i labudice. U kući bilo puno zdravlja i veselja! Srećna slava sveta tri jerarha!

Miris tamjana širi se tvojim domom kao što se sreća i ljubav šire među svima onima koji danas slave. Od srca ti želim krsnu slavu!

Sveta tri jerarha proslavi kako dolikuje jednom pravoslavnom Srbinu. Neka ti je srećno i berićetno krsno ime!

U ove zimske dane proslavi u sreći i veselju svoju slavu! Ne dozvoli da ti dušu preuzmu nečastive sile, s vjerom u Gospoda neka ti bude srećna slava!