Sunday, January 26, 2014

Srećna slava Časne verige - sms poruke i čestitke

Živeli vi nama hiljadu godina, neka se u vašem domu slavi slava Časne verige dok sunce sja i mesec svetli. Srećna slava svim ukućanima.

Danas je došao dan kada vi proslavljate ovaj veliki praznik, slavu časne verige svetog Petra, u to ime šaljemo vam ovi poruku kako bismo vam uputili najlepše čestitke i želje. Želimo da budete zdravi i srećni da ne bude gladi i oskudice, da živite skromno i smerno i da proslavljate ime svetog apostola Petra!

Najdraži moji, iako nisam uspela da prisustvujem slavskom veselju i druženju od srca bih želela da vam čestitam slavu, setite se mene i moje familije koja se nalazi u dalekom belom svetu. Nalazite se u našim srcima i s ljubavlju vam čestitamo slavu!

Kako je divan ovaj slavski dan, dan kada proslavljamo Časne verige, u to ime pijem čašu vina kao simbol Hristovog stradanja, a osim toga, danas je dan kada pominjemo veliko apostolsko ime, svetog Petra, koji bi bačen u okove od strane neznabožaca. Neka vam je srećna i berićetna slava!


Besplatne sms čestitke za slavu Časne verige svetog Petra

Domaćine i ostali ukućani, najpre bih želeo da vam čestitam slavu Časne verige, takođe, bih želeo da vam zaželim puno zdravlja sreće i uspeha.

Dragi moj prijatelju neka ti je srećna i berićetna slava Časne verige, živio mi još sto godina!

Kumovim od srca čestitam slavu Časne verige i želim vam sve najbolje u životu!

Tebi i tvojoj porodici od srca želim srećnu krsnu slavu!

Neka se ova slava slavi dok je sveta i veka, a vama, prijatelji moji, neka je jrećna slava Časne verige svetog Petra!

Puno zdravlja, sreće i veselja, žele vam vaši najdraji kumovi! Srećna slava!