Thursday, January 9, 2014

Srećan Krstovdan - čestitke i sms poruke

Na ovaj veliki dan želim ti blagostanje, veru i ljubav božiju, želim da ostaneš čistog duha i morala, da se ponašaš u skladu sa hrišćanskim normama i principima. Ti si vernik, zato takav ostani i u budućnosti, jer si izabrao pravi put, put spasenja i čistote, pud bogougodnosti i milosrđa. Budi pokoran i moli se za milost božiju, tako ćeš dugo da poživiš na zemlji.

Danas praznik Krstovdan proslavljamo u sreći i blagostanju, neka ti je srećan ovaj veliki dan, kada je kraljica Jelena pronašla Časni krst na kome je razapet Hrist!


SMS poruke za Srpsku novu godinu

Šaljem ti beskrajnu ljubav u pahuljicama novogodišnjim, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći, sretna ti Srpska nova godina!

Neka ti ova Pravoslavna nova godina ozari dušu i neka je ispuni naradosnijim osećajem, neka ti Bog podari zdravlje i ljubav, radost i sreću. Srećna nova...

Kad kazaljke se poklope, ti seti se mene, pružiću ti ruku usnula ljepotice. Želim da usrećim tvoje lice...
Srećna Nova godina!

Na displeju bele boje, ne mogu stati sve davne želje moje, ali mogu stati svih trideset slova, neka ti je srećna godina Nova!

Kad otkuca ponoć na zvoniku crkve, pomisli na nešto lepo i toplo, tada ću u noći doći da ti kažem koliko te volim.

Ljubim te dok je sveta i veka, budi ispunjen radošću, dragane moj... Srećnu novu godinu od srca ti želi... (navesti svoje ime)