Saturday, December 21, 2013

Srećna Nova godina - besplatne sms čestitke

Postoji mnogo načina na koji možete obradovati svoje najmilije. Možete im uručiti neki zanimljiv poklon, možete iz razveseliti vedrim rečima uz kafu ili čaj, možete ih čak i zagrliti, ali ako im pošaljete najlepšu sms poruku to će ih, zasigurno, oboriti s nogu. Zato smo, samo za vas, osmislili čitav sistem interesantnih sms čestitki, zbog kojih niko ne može ostati ravnodušan. Evo nekih od tih poruka:

Želim ti mnogo sreće, najljepših snova,
a neka ti sve to donese godina nova.

Tugu i bol, zaboravi sada, neka sve loše sa sobom odnese godina stara...

Želim ti mnogo zdravlja, mnogo koliko je svemir. Želim ti mnogo sreće, ljubavi, poslovnog uspeha, novca...
Srećno ti bilo i veselo u narednoj godini.

Novogodišnje svetiljke sijaju, paleći sreću Nove godine, a gaseći tugu stare. Sada nismo skupa, ali ti si u mom srcu i ja sam među onima koji ti žele mnogo zdravlja i ljubavi.

Oslušni moje reči, seti me se dok čitaš ove redove, znaj da u mom srcu leže najlepše želje upućene tebi, ljubavi moja jedina. Neka ti život bude pun sreće i snova, neka ti bude srećna godina nova.

Ili im možete napraviti prekrasne poklone kojima će se sigurno obradovati, nešto poput ovog poklona:

 Klasične kuglice za novogodišnju jelku nikad ne izlaze iz mode. Ako već imate kuglice, ali ih već dugo koristite i pomalo su vam dosadile, možete ih samo "presvući", papirom ili tkaninom, šta vam se više sviđa.

 Ako nemate kuglice, uopšte ih ne morate kupovati, napravite ih od papira. Stari novinski papir sjajno će poslužiti, a korist od reciklaže ne treba ni pominjati.

 Dakle, nekoliko listova sjajnog papira za zamotavanje poklona, stare novine i bilo kakav kanap,vuna, žica, u obzir dolazi sve što vam padne na pamet.
Novogodišnje čestitke i pesme za decu

Još od davnih vremena praznovanje nove godine se vezuje za decu i dečje radosti... Ustalio se običaj u zapadnoj tradiciji da deca dobijaju poklone od Deda Mraza ili Božić Bate. Noću dok sva deca spavaju, Deda Mraz donosi deci poklone sa dalekog Severnog pola. Putuje u saonicama koje vuku irvasi i ulazi kroz dimnjak kako bi ostavi poklone ispod okićene jelke, za svako dete po jedan i to baš onaj poklon koji najviše deca žele.

U njegovu čast deca uče različite prigodne pesmice koje slave Deda Mraza i sav njegov trud. U narednim rdovima izdvajamo najlepše novogodišnje pesmice, koje, takođe, mogu da posluže i kao čestitke i mali znak pažnje.

Da se rode mnoga deca, 
da imaju sve što im treba, 
da ostanu srećna i vesela, 
da to slavi cela planeta.

U vojo godini imam jednu želju, da na tvom licu vidim vedar osmeh, da ti Dedam mraz donese najlepši poklon i da ti se ostvare sve želje.

Kad porasteš i kad budeš srećan i veseo, seti se svog toplog detinstva, seti se toplog uzglavlja i ljubavi koje su ti pružili tvoji roditelji... Srećna Nova godina!Decu nije teško obradovati, a tome će doprineti i novogodišnji pokloni:


Da li ste ikad oblačili lutku od kartona. Kao dijete, ja sam beskrajno uživala u ovoj igri. Češće su bile lutke djevojčica, ali zašto ne napraviti baš dječaka?
Ništa lakše nego napraviti ovakvu lutku. Nacrtajte dječaka na listu papira, a zatim ga nalijepite na tanji karton. Kad ga stavite na čist, bijeli papir, dovoljno je da precrtate konture, a zatim boje u ruke, i pustite mašti na volju. Važno je da ne zaboravite ostaviti kvačice pomoću kojih ćete odjeću zakačiti. Ako vam još nije palo na pamet, uživanje u ovom poklonu biće potpuno jedino ako ga budete pravili sa svojim mališanima.

Poruka za Novu godinu, čestitka sms

Kad dođe novogodišnja noć, kad se približi trenutak kada nekom treba da čestitate Novu godinu, zapitate se kako??? Nemate dovoljno vremena da osmislite način na koji ćete to i uraditi, zato smo i pripremili niz predloga za one koji su ostali bez ideje.

Šaljem najtoplije reči u ovoj noći,
šaljem ti ljubav, sreću i mir!
Neka ti je sretna Nova godina!

Neka ti Nova godina usreći dušu,
neka ti Nova godina podari sve što želiš,
neka u tvom srcu zasja zvezda sreće i ljubavi.
Budi srećan i veseo!


Ili možete sami napraviti izvanrednu čestitku, prvenstveno za decu, ali će se i ostali obradovati- Ovu veselu čestitku za djecu najbolje je praviti upravo sa djecom. Možete kupiti kolaž papir ili oblike koje ste isjekli obojiti temperama. Pažljivo razgledajte sliku.

 Snješko i jelka sa zvijezdom su zalijepljeni nešto dalje od linije po kojoj se čestitka zatvara. Potrebno je na donjim ivicama ostaviti višak kartona koji se lijepi za čestitku. Tako će Snješko i jelka biti čvršći i duže će odolijevati zadivljenom otvaranju i zatvaranju čestitke :)


I još ideja za poklone


Poklon je najjednostavniji način da nekoga obradujete. Pokloni tipa "uradi sam" imaju veću vrijednost jer govore o vremenu i ljubavi koji su uloženi u izradu. Ali, to već znate. Predlažem nešto veselo, kreativno i veoma lako za izradu. Zvuči savršeno :)


 Ako volite mašinu za šivenje, to je jedan od načina. Prisjetite se najjednostavnijeg, prozirnog omota za sveske, i napravite isti takav. Drugi način je da svesku ili rokovnik oblijepite tkaninom koju ste izabrali. Naglašavam da je potrebno čvršće ljepilo, jer je poklon praktičan i može se dugo koristiti.

 Iako je na prvi pogled poklon namijenjen djeci, ne mora biti tako. Možemo naše preozbiljne poslovne prijatelje iznenaditi baš ovakvim poklonom i učiniti da veselije započnu poslovnu novu godinu.

I kako upakovati pomenuti novogodišnji poklon


 Pakovanje poklona pruža neiscrpne mogućnosti za igru. Poklon umotajte u papir koji već imate, može i novinski papir ako je poklon namijenjen ekstravagantnijoj osobi. Sve je dobrodošlo. Zatim napravite ove simpatične djeteline sa 4 lista, koje, naravno, donose sreću. Ništa lakše.

 Djetelinu možete praviti do mile volje, čitavu livadu ako vam se sviđa. Polijepite po poklonu i obradujte slavljenika.

SMS čestitke za Novu godinu stihovi, pokloni

Neka vam se ostvare najljepše želje i snovi u novoj godini. Čestitajte svojima najbližim taj veliki praznik.
U narednim redovima donosimo vam nove predloge:

Kazaljke su se poklopile,
stigla je ponoć, Nova godina
kuca na vratima i donosi sreću...

Šaljem ti poruku ovu da ti poželim sve najbolje u predstojećoj godini, želim potpuno ostvarenje tvojih snova i sanjarenja. Život je lijep kad se živi na dobar način, zato i ti proživi svoje srećne trenutke u neprestanom veselju, ispunjen/ispunjena večnom ljubavlju.

Moje reči su ispunjene srećom jer je došao i taj dan kada ti mogu poželjeti srećan praznik. Srećna nova godina i puno uspeha u životu.


Savršena ideja za novogodišnji poklon


Dovoljan je jedan pogled na sliku i već znate da je upravo to poklon kojim ćete nekoga obradovati.

 Nađite 28 plosnatih kamenčića. Poželjno je da budu približno jednake površine da ne bi dolazilo do zabune u igri. Još važnije je da se što manje razliikuju po boji, pogotovo da nema naročito upadljivih kamenčića.

 Za iscrtavanje brojeva preporučujem lak za nokte. Kupite neku jaču, upadljivu boju. 

 Nikako ne smijete zaboraviti kesicu. Komadić tkanine i parče kanapa, i eto poklona koji će sigurno izazvati oduševljenje.A evo i novogodišnje čestitke


 Napraviti novogodišnju čestitku? Ništa lakše.

 Potreban je komad kartona, otprilike format A4 ili nešto manji. Zatim nekoliko dugmića sa stare košulje, po mogućnosti veselih boja. Takođe je potrebno ljepilo. Pažljivo razgledajte sliku.Čestitke, naravno, možete slati za sve moguće praznike, rođendane, događaje i sl. Pustite mašti na volju. Toliko što se tiče izgleda čestitke. Što se tiče sadržaja, možete kliknuti na link koji vodi do mnoštva raznovrsnih čestitki i sms poruka.


Tu su takođe i ideje kako da proslavite novu godinu

 Kako želite provesti novogodišnju noć? Žurka, ludovanje, gala restorani i žurke? Ili nešto sasvim drugačije? Topla soba i sjedeljka sa probranim gostima? Ako spadate među ove druge, evo ideje za novogodišnju atmosferu. Lampu možete napraviti sebi a možete je i pokloniti. Na slici je abažur potpuno oblijepljen dugmićima, ali kao i svi "uradi sam" radovi, dozvoljeno je kreativno izražavanje. Dakle, mašti na volju...

Čestit Božić i badnji dan sms

 Želite prijateljima i porodici čestitati Božić a nemate ideju za sms? Evo prijedloga:

Koliko tvoga hoda, u dubinama ljudskog roda,
i stoga, cvijeće, iris, tulipan i lala,
božija duša je velika kao bunar,
nikad nije zastala strast vjere.

Atlantida, daleki svjetovi,
u duhu božijem novi cvjetovi.
Ljudska drama, hrvanje,
Golgota, riječ majke božije.
Srećan Božič i Nova godina, dragi prijatelji, familijo, kolege, poslovni partneri i svi vi koji  slavite rođenje Isusovo!Sms čestitke za Božić

 Ako nemate ideju kako čestitati Božić, mi vam donosimo nekoliko prijedloga.

Srećni božićni praznici, dragi prijatelji! Budi smijeran, krotak i čovjekoljubiv u vaseljeni, na putu Kumovske slame. Neka te život nikad ne ostavi usamljenog, potpuno samog.

Snijeg, pahuljice i bol,
rijeka suza, ruka i staza,
oko nepomično,
duh i duša.

Kao da su zastale sve te pahuljice,
zastale, gledajući sebe na povjetarcu života.
Povjetarac života mala je ljudska želja,
koja ima strah u kostima
i nosi nemir i košmar u lancima žica.

Čestit Badnji dan i Božić od srca vam želimo.