Monday, December 16, 2013

Novogodišnje poruke - stihovi

 Za tebe ovo su moje želje:
sreća, zdravlje i veselje;
auto snova, lova do krova - 
srećna ti bila Godina Nova!

 Kad otkuca ponoć
i kazaljke se spoje,
pomislim na tebe
i na nas dvoje!
Opija vino, srce mi lupa,
u Novoj Godini
bićemo skupa.

 Poruka za one koji za Novu Godinu nisu zajedno
SMS poruka nije toliko jaka da prenese moje želje. Ono što ja želim može se samo šapnuti u uho...

 Deda Mraz stiže, poklone nosi,
ispuniti može želje sve!
Samo moju ne!
Moje želje ispuniti možeš samo TI!

Takođe možete napraviti predivnu novogodišnju čestitku:


Unikatna, šarmantna čestitka koju je lako prilagoditi za sve prilike. Komad
kartona, nekoliko krpica, ljepilo za papir, igla, konac, i što više dugmića.

Boje izaberite na osnovu toga kome je čestitka namijenjena. Ova na slici je umjerena i elegantna a raznobojni dugmići učiniće da postane vesela i razigrana. Ako je moguće, čestitke pravite u društvu i dobro se zabavite.





Evo još porukica

  •  Slavlje, pokloni, čestitke i nezaobilazni sms. Imate mnoštvo prijatelja i poznanika, mnogi će narednih dana dobiti vaše novogodišnje sms poruke.

  •  Ako nemate ideje, ili vam je samo potrebna inspiracija, klikom na linkove možete pregledati naš blog sa sms čestitkama. Za ovu priliku predlažem novogodišnji sms.




  •  Ima za svakog ponešto :)

Ideje za novogodišnje poklone


 Ove neodoljive cipelice su veoma jednostavne za izradu, a kao poklon odgovaraju različitim generacijama, iako na prvi pogled ne izgleda tako.

 Što se tiče izrade, poklon se može napraviti od bilo kakve tkanine, uz pomoć igle i konca. Dovoljno je da pažljivo razgledate sliku.

 Kome pokloniti cipelice? Prvi odgovor je - bebi. Zatim, možete ih pokloniti devojčici da obuje lutku, ili baki da ih pomoću kanapa okači na novogodišnju jelku :)

 Dovoljno razloga da pokušate?






A šta obući za novu godinu?


 Teško pitanje na koje ne postoji pravi odgovor. Zavisi od mnoštva faktora: gdje idete, s kim, čime. Ima jedna važna stvar koju često napominjem, vezana za one koji ostaju kod kuće, pogotovo dame: novogodišnja noć postoji zato da se žene urede, dakle, šminka i nakit su obavezni, čak iako radite ili ostajete kod kuće!

 Iako ne postoji pravi odgovor, najbliže pravom odgovoru je Google, pa, razgledajmo...

Šta je moderno, a šta nije?

 Proslava nove godine uključuje mnoštvo nedoumica, od kojih su najvažnije gdje otići i šta obući. U ovim odlukama svi uživamo, iako mogu biti i pomalo stresne. Dakle, kad riješite ova najvažnija pitanja, dolaze sitnice, koje donose daleko više uživanja. U skladu sa idejom "uradi sam" uštedjećete nešto novca, dobro se zabaviti, a možete i biti  ponosni na svoj rad.


 Predlažem da za svaki slučaj isprobate ove šare par dana prije proslave. Možete i poslati fotografiju, da prokomentarišemo.