Saturday, May 25, 2013

Cestitke za novi posao

 Vasi bliznji su rijetki srecnici koji su dobili posao? To svakao zasluzuje cestitku. Evo prijedloga:

 Cestitam. Uvijek si vjerovao da se rad i zalaganje isplate. Drago mi je sto si bio u pravu. Ti si dokaz! Zelim da dugo uzivas u novom poslu, i normalno, da jos vise napredujes.

 Kolega, cuo sam da si dobio novi posao. Drago mi je zbog toga. Vrijedno si ucio i zasluzio dobar posao. Samo tako nastavi, uskoro ce unapredjenja i vece plate. Sad si svoj covjek!

 Srecno na novom poslu. Stvarno sam srecna zbog tebe! Sad radis ono sto stvarno volis, znam da ces u tome uzivati.

 Cula sam divnu vijest. Naci posao danas nije mala stvar. Ti si svojim radom i zalaganjem pokazala da je ipak moguce. Zasluzila si to, ne sumnjam da ces uvijek napredovati. Srecno.

 Cestitam, jarane. Sad si svoj covjek! Kad trosimo prvu platu?

Cestitke za auto

 Prijatelji su kupili ( ili nekom pustom srecom dobili na lotu ) novi auto. Posaljite im poruku, sigurno ce se obradovati.

 Druze, cuo sam da si kupio onog mercedesa ( skodu, renoa, forda... ) o kojem smo pricali. Kad cemo popiti u to ime? I da testiramo kolica, svakako!

 Cula sam da si kupila auto, jeee!!! Moram priznati da ti malo zavidim, ali to ce se promijeniti cim se provozamo po gradu. Jedva cekam! Kad testiramo masinu?

 Jarane, kad castis? Cuo sam za nova kola. Svaka cast, vrijedno si radio i zasluzio da se pocastis takvim kolicima! Sad ne mozes cugati kad izadjemo, ha ha!

 Hej, kolegice, vidjela sam te u novim kolima! Moram ti reci da dobro izgledaju i da ti jos bolje pristaju. Hocemo li ovih dana na kafu, da proslavimo, i normalno, da malo protracamo, ha ha.

Najlepse poruke za vencanje

 Ne znate kakvu cestitku poslati svojim tek vencanim prijateljima? Bez brige, kod nas mozete naci mnostvo predloga. Evo nekih:

 Hvala vam sto ste nas pozvali na svoje vencanje. Zelimo vam puno srece. Znamo kakvu srecu i ljubav osecate danas. Zelimo da tako ostane zauvek.

 Dragi prijatelji, srecni smo sto je dosao ovaj divan dan, dan vaseg vencanja. Znamo da ce to biti lepa ceremonija, svi cemo uzivati. Verujemo da ce i ostatak vaseg zivota biti lep i srecan kao i vase vencanje.

 Cestitamo vam. Vasu vezu ste krunisali divnom ceremonijom. Uzivajte u medenom mesecu, i neka vam brak do kraja zivota ostane medeni mesec. Zelimo vam puno srece i radosti.

 Ovo je prekretnica u vasem zivotu. Odlucili ste da vezu krunisete brakom, a posto znam da zelite decu, neke vam se zelje ostvare. Uzivajte u divnim vremenima koja vam predstoje.

 Dragi prijatelji, sad ste vec mala porodica. Nadam se da ce se porodica uskoro prosirite. Do tad uzivajte u medenom mesecu, i u sreci koju osecate, kako danas, tako i zauvek.

Srecan Dan mladosti, drug Tito

Danas obiljezavamo Dan mladosti 25. maj, a istovremeno i rodjendan druga Tita. U kuci cvijeca ocekuje se vise hiljada posjetilaca postovalaca lika i djela Josipa Broza Tita.

Prvu stafetu Titu je predao Mika Tripalo, predsjednik Centralnog komiteta narodne omladine Jugoslavije u to vrijeme. Posljednju stafetu je predala Rejmonda Brocaj iz Gnjilana tadasnjem predsjedniku Omladine Jugoslavije Haimu Redzepiju.

Tito je nase sunce, Tito je nase srce.

U mladosti je radost, u radosti je mladost. 

Srecan rodjendan druze Tito!!!