Sunday, May 19, 2013

Cestitka

 Evo na razlicitim jezicima (onlinerecnik.com)

-biglietto d'auguri - italijanski
-ευχετήρια κάρτα - grcki
-поздравительная открытка - ruski
-tebrik kartı - turski
-compliment, congratulation, félicitation, souhait - francuski
-card, compliment slim, congratulation - engleski
-...

Zanimljive sms poruke - neprovjereno

 U Indiji ima vise krava nego u Americi automobila.

 Upravo sada ste stariji nego sto ste ikad bili i mladji nego sto cete ikad biti.

 Prosjecna olovka moze nacrtati liniju dugacku oko 56 km.

 Ako se uradi savrseno, bilo koja kombinacija Rubikove kocke moze se rijesiti u 17 poteza.

 Postoji oko 24000 vrsta leptira.

 Vjerovatnoca da cete dobiti glavnu nagradu na lotu je manja od one da ce vas udariti auto bas dok idete kupiti loz.

Cestitke za odlazak u penziju

 Cestitam Vam na penzionisanju. Neka ovo bude pocetak novog zivota i nove avanture. Sve najbolje zeli vam porodica ( ... ).

 Postovana gospodjo ( ... ), cula sam da ste sada u penziji. Vrijedno ste radili, i sada mozete na miru uzivati u onome sto ste postigli tokom zivota. I ja cu uskoro u penziju i jedva cekam da se posvetim unucima, setnji i odmoru. Uzivajte u svakom trenutku. Lijep pozdrav od ( ... ).

 Dragi kolega, u ime citavog kolektiva zelim da Vam zahvalim za sve godine ljubaznosti, veselja i dobrog raspolozenja koje ste nesebicno dijelili sa svima. Nedostajacete nam, ali znamo da cete uzivati u novoj ulozi i novom nacinu zivota. Srdacno vasi ( ... ).

 Dragi kolega, pocinje novo poglavlje vase zivotne price. Neka to bude period odusevljenja i uzivanja. Cestitam na penzionisanju. Srdacno vas, ( ... ).

 Penzionisanje je najduza pauza za kafu.

 Postovani kolega, dobrodosao u svijet penzionera. Oslobodio si se dosadnih kolega, sefova i stresa. Javi se cim prije da se uclanis u nas klub. Imamo sah, domino, karte i najbolje a najjeftinije pivo u gradu. Sve najbolje zeli ti tvoj radni kolega, sad vec iskusni penzioner.

 Penzija je vrijeme kad ne radite one stvari koje ste planirali raditi dok ste jos radili.

Poruke za baku i deku

 Oni koji imaju bake i deke znaju da su to bica koja bi sve uradila za unuke. Bake prave omiljenu hranu, deke rado setaju i cunjaju sa unucima, a nestasluke sakrivaju od roditelja i seretski se smijulje. Zato im ponekad posaljite sms onako, bez razloga, a ne samo za rodjendan.

 Dragi bako i deko, evo sjetila sam vas se nesto, pa reko' da vam posaljem poruku onako, bez razloga. Voli vas vas unuk ( ime ).

 Draga bako, dobio sam onaj pokolon koji si mi poslala. Zelim da ti zahvalim i da te pozdravim. Vidjecemo se uskoro, sljedece sedmice dolazimo kod tebe.  Puno pozdrava od tvog unuka ( ime ).

 Srecan odlazak u penziju svom najdrazem djedu zeli unuk ( ime ).

 Vi ste najbolji baka i deka na cijelom svijetu. Srecna sam zato sto postojite i volim vas od sveg srca. Vasa ( ime ).

 Dragi deda, nasla sam onu igracku koju smo prije neki dan zajedno izgubili u basti, pa sam se sjetila kako nam je bilo lijepo. Jedva cekam da dodjes kod nas, da se ponovo igramo. Voli te tvoja unuka.

 Zdrvo bako i deko. Gledala sam neki film o djevojcici koja ima slicne baku i deku kao sto ste vi, ali vi ste ipak malo bolji. Zapravo, vi ste najbolji baka i deka na citavom svijetu. Voli vas vasa unuka ( ime ).

Ili im možete napraviti neobične moderne papuče koje će im se zagarantovano svideti:


 Kupujete li poklone? Jeste li razmišljali o tome da ih napravite sami? Pogledajte sliku. Papuče koje možete pokloniti apsolutno svima.

 Svi imamo stare farmerke koje se uopšte
više ne mogu nositi, a žao nam je da ih bacimo. Ovo im je savršena primjena. Papuče se mogu sašiti i ručno, ali mašina za šivenje bi umnogome olakšala rad. Đon možete učvrstiti tako da između dva sloja umetnete karton, ali dovoljno će biti i nekoliko slojeva od ostatka starih farmerki.



Odličan poklon, zar ne?

Sms za poziv na muvanje, ljubavni sastanak

Ako ste u nedomici kakvu sms poruku da posaljete djevojci ili decku pred sudar, dacemo vam nekoliko korisnik savijeta i prijedloga. Morate imati na umu da vasa buducnost zavisi od toga susreta, da ce upravo to predodrediti put vase sudbine, zato ne oklijevajte nego zgrabite telefon i srocite najefikasniju poruku.
Najprije je vazno da definisete sta vi ocekujete od osobe sa kojom zelite da se susretnete. To uvijek imajte na umu. Neko zeli romantican razgovor

Sms cestitke u stihu

Živi, pevaj, i pleši jer čovek je rođen da živi i greši. Potroši dane, potrosi noći jer jednom se ni to vise neće moći! 

Ne dozvoli da ti zelje neko kvari,na danasnji dan sve ih ostvari!!! Zaboravi muku i boli,na danasnji dan samo se voli. Srećan rođendan!

Mnogo je priča koje priča život. Ponekad je teško razumeti i podneti sav taj bol koji on donosi, a ponekad čovek ne može da poveruje koliko mu se život može promeniti nabolje za samo jedan dan.  Srećan rođendan.