Saturday, May 18, 2013

Cestitke za odlican uspjeh u skoli

Iza svačijeg uspjeha, tu je trud i predanost prisutna. Bilo ko uspje treba mu dati priznanje šaljući poruke i cestitke za uspjeh. Vaša poruka nagradice njihov rad. I zato ne oklijevajte pri pomisli da posaljeta po koju poruku! Kao ponestane ideja, pitate se sta dalje. Ali zato smo mi tu, da otklonimo vase muke.
Nudimo veliki broj provjerenih poruka za slanje svima onima kojima se potrebne. Vama su potrebne nase poruke, a njima vase, tj. ove nase, sto implicira da su sve poruke zajednicke.
Samo se moze zakljuciti jedno: poruke su neizmijerno bogatstvo naseg jezika.

Evo pojedinih:

Uspjeh je vase pravo od prvog dana kad ste ga poceli postizati.

Novi ujpjeh je sigurno prekretnica u vasem zivotu i on je samo jedan u nizu uspjeha koji ce te u zivotu postizati.

Uvijek treba ocekivati uspjeh od ljudi koji su oko vas. Zato recite: ocekivao sam uspjeh i ti si ga postigao. Cestitam!

Neka ovaj uspjeh dovede do jos veceg uspjeha koji je u godinama ispred tebe. Cestitke za sadasnje uspjehe i nadolazece!


Sms poruke za slanje na radio i televiziju

Pozdrav! Zelio bih da cestitam (slavu, rodjendan, rodjenje djeteta, dan zaljubljenih, osmi mart i sl.) mom (prijatelju, suprugi, djevojci, majci, kumu itd.). Sve kombinacije su dopustene i ima ih beskonacno. Zato ne oklijevajte, uzmite svoje telofone u ruke i posaljite poruku na neku od radio ili televizijskih stanica.

Pored toga, mozete odabrati i muzicku zelju, po sopstvenom izboru ili uz kosultaciju sa ukucanima. Dovoljno je poslati jednu poruku, jer znamo da te poruke kostaju i kad bi svako od ukucana slao po jednu ili vise poruka, to bi vas dalo u trosak. A znamo da takvi troskovi nisu dobrodosli u vrijeme svjetske ekonomske krize. Apelujemo da pametno trosite svoj novac!