Friday, May 17, 2013

Zabavne sms poruke

 Sms poruke koje slijede uopste nisu zabavne. Pisem onako, da se nesto pise...


 Zdravo, ja sam virus. Ulazim u tvoj mozak. Odlazim. Ne mogu da nadjem mozak.

 Ako imas sliku na kojoj izgledas star, zadrzi je. Za dvadeset godina mozes reci kako se nimalo nisi promijenio.

 Vazno je naci covjeka koji ima novca, covjeka koji te obozava i covjeka koji je dobar u krevetu. Takodje je vazno paziti da se ova trojica ne sretnu.

 Ima jedna dobra stvar vezana za Tviter. Odvodi dosadne ljude sa Fejzbuka.

 Zene su kao voce, svaka ima sopstvenu boju i jedinstven ukus. Muskarci vole vocnu salatu.

Cestitke za maturante - sms

 Sve cestitke za naseg najdrazeg maturanta! Zavrsiti skolu nije mala stvar. Sad imas priliku da ostvaris sve svoje snove. Mi vjerujemo u tebe i znamo da ces u tome uspjeti. Puno srece zeli ti porodica ( ... ).

 Svaka cast. Rad i zalaganje su se napokon isplatili. Sutra cemo da se proveselimo!

 Cestitam! Stvarno sam ponosna na tebe. Srednjoskolski dani su zavrseni. Dolaze studentski dani koji su jos bolji i zanimljiviji, vjeruj mi! Kupila sam ti poklon, javi se kad prodje frka, da idemo na kafu. Voli te ( tetka, ujna, strina...).

 Vrijeme tako brzo leti. Ne mogu da vjerujem da si zavrsio skolu, jos juce si bio mali djecak. Cestitam, svi smo ponosni na tebe. Imamo poklon za tebe. Vole te ( baka, deda, komsinica... ).

 Bravo, majstore! Kad slavimo?

 Zelimo da ti uputim iskrene cestitke. Ovo je vazan dan u tvom zivotu. Naporno si radio i zasluzio odmor i zabavu, a takodje i poklone koje smo ti spremili. Pozdrav od porodice ( ... )

 Dragom maturantu iskrene cestitke! Uzivaj u godinama koje su ispred tebe i nikad nemoj zaboraviti svoje snove. Vjerujemo da ces postati hrabar i pametan, a prije svega posten i dobar covjek. Puno pozdrava od ( strica i strine, ujaka i ujne... ).

 Gospodine diplomirani, uzivaj, cijeli svijet je tvoj! Srecno!

 Uvijek smo vjerovali u tebe, a sada su se nase zelje ostvarile. Pred tobom su otvoreni svi putevi, izaberi one koji ti se najvise svidjaju, i neces pogrijesiti. Srecna matura!

Smešne sms provale

Često poželimo da nekom napišemo smešnu sms poruku. Ne znamo kako to učiniti. Najbolje je sesti i dobro razmisliti i sigurno će nam sinuti ideja. Zato sedite i dobro zagrejte stolicu. Ideje će krenuti same da naviru. Neophodna je dobra kncentracija i sve će biti rešeno za tren oka.
Ja svaki dan sedim i razmišljam o sms provalam u nadi da će mi sinuti sjajna ideja. Često se ništa ne dogodi, ali ne očajavam zbog toga. Nego samo kažem sebi: "ništa ne brini sve će biti u redi" i tako nastavim da razmišljam. Ponekad me san uhvati, ali nikad ne odustajem.
Za mene su provale nešto najvrednije, nešto što mi uliva nadu u bolju budućnost.

Mudre misli - pravi se pametan/pametna

Cutanje je tesko samo onima koji ne misle.

 Bolje je jedan dan biti soko, nego sto godina lesinar.

 Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

 Um caruje, snaga klade valja.

 Ko misli da je srecan, on je stvarno srecan!

 Otvori dobro oci i usi, a ne usta!

 Ne moras biti bolji od drugih. Samo budi najbolji sto mozes.

Cestitke za rodjenje djecaka sms


 Upravo sam cula divnu vijest. Zelim malom andjelu puno zdravlja i srece, i da postane dobar, lijep i pametnan covjek. Jedva cekam da ga vidim!

 Cestitamo! Culi smo da je djecak zdrav i veseo, i zelimo da tako i ostane, najmanje 100 godina. Vjerujemo da ce biti lijep i pametan, kao i njegovi roditelji!

 Culi smo radosnu vijest. Zelimo vasem djecaku puno zdravlja i srece. Znamo kako ste srecni, divan je osjecaj biti roditelj. Uzivajte u svakom trenutku!

 Cestitam! Ovo je najsrecniji trenutak u zivotu svakog covjeka. Neka vas djecak raste srecan, veseo i zadovoljan. Jedva cekam da ga vidim!

  Divna vijest. Neka vas djecak donese ljubav i radost u cijelu porodicu. Pred vama je najsrecniji period u zivotu covjeka, roditeljstvo. Uzivajte u toj sreci. Cestitam!

 Culi smo da je vasa porodica dobila novog clana. Od srca se radujemo i jedva cekamo da upoznamo vaseg djecaka. Zelimo mu puno srece i radosti u zivotu. Javite nam ako vam treba bilo kakva pomoc.

Cestitke za rodjenje djevojcice sms

 Upravo sam cula divnu vijest. Zelim maloj princezi puno zdravlja i srece, i da postane dobra, lijepa i pametna osoba. Jedva cekam da je vidim!

 Cestitamo! Culi smo da je djevojcica zdrava i vesela, i zelimo da tako i ostane, najmanje 100 godina. Vjerujemo da ce biti lijepa i pametna, kao i njeni roditelji! Javite nam ako trebate bilo kakvu pomoc.

 Culi smo radosnu vijest. Zelimo vasoj djevojcici puno zdravlja i srece. Znamo kako ste srecni, divan je osjecaj biti roditelj. Uzivajte u svakom trenutku!

 Cestitam! Ovo je najsrecniji trenutak u zivotu svakog covjeka. Neka vasa djevojcica raste srecna, vesela i zadovoljna. Jedva cekam da je vidim!

  Divna vijest. Neka vasa djevojcica donese ljubav i radost u cijelu porodicu. Pred vama je najsrecniji period u zivotu covjeka, roditeljstvo. Uzivajte u toj sreci. Cestitam!

 Culi smo da je vasa porodica dobila novog clana. Od srca se radujemo i jedva cekamo da upoznamo vasu djevojcicu. Zelimo joj puno srece i radosti u zivotu.