Tuesday, May 14, 2013

Laku noc - sms

 Udahni duboko, stani pored prozora, pogledaj u nebo! Vidjeces kako svjetlucaju dvije sjajne zvijezde. Znas li sta je to? To su moje oci koje te gledaju dok spavas. Laku noc...

 Svuda je tama. Svi spavaju. Samo ja ne! Znas li zasto? Samo zato sto zelim da ti kazem LAKU NOC!

 Ne sanjam te, zato sto ne mogu zaspati. Ne mogu prestati misliti o tebi. Laku noc, moj slatki snu...

 Dan ima kraj, zivot ima kraj, svemir ima kraj. Mojoj ljubavi nikad nece doci kraj. Laku noc, cekam te u snu!

 Kako je moguce da sam srecan i tuzan u isto vrijeme? To je zato sto te volim, a ne mogu te vidjeti do sutra.

Sms izvinjenja

 Ako si prevario curu ili zenu, a ona to nekako saznala, mozda ovo pomogne: 

Kada bih samo mogao vratiti vrijeme i postupiti ispravno... Molim te, oprosti mi!

 Ne znam sta da ucinim da popravim svoju gresku... Mogu poceti tako sto cu reci: "Zao mi je!" Stvarno mi je zao...

 Ja sam cesto pravio greske, kao i svi. Ali najveca greska u mom zivotu je to sto sam te pustio da odes. Ako mi oprostis, nikada vise necu napraviti ovakvu gresku. Izvini. Volim te.

 Zao mi je sto sam te povrijedio, ljubavi. Trebao sam odrzati obecanje. Mozes li mi oprostiti? Sve cu uciniti da ponovo dobijem tvoju ljubav. Izvini.

Sms za najbolju prijateljicu

 Kad se osvrnem na dane koje smo provele zajedno, shvatim da si upravo ti ono sto moj zivot cini lijepim i srecnim. Divno je imati prijatelja kao sto si ti.

 Ponekad je reci "izvini" najteza stvar na svijetu. Ali ta jedna rijec moze sacuvati ono najbolje u nasem zivotu, nase prijatelje. Izvini. Nikad se vise necemo svadjati, uvijek cemo biti najbolje prijateljice.

 Pravi prijatelji su veoma rijetki. Ljudi to ne znaju cijeniti. Imati pomoc i podrsku, u dobru i u zlu, to je prava sreca. Tu srecu znamo cijeniti ti i ja. Zauvijek najbolje prijateljice!

 Potreban je 1 minut da se sretne posebna osoba, 1 sat da se upozna, 1 godina da se zavoli i 1 zivot da se zaboravi. Ta posebna osoba si ti!

 Kad je Bog otvorio prozore raja, pitao me je: "Koja je tvoja zelja za danas?"
Ja sam odgovorila: "Podari svu radost svijeta osobi koja ovo cita!"

Unikatne čestitke za rođendan

Svi nastoje danas biti unikatni i zato smo mi tu da vam pomognemo da napisete unikatnu ili za neupucene orginalnu poruku za rodjendan.

Na nasem sajtu mozete naci najbolje cestitke koje jos nisu koristene i koje cete vi vjerovatno prvi poslati nekome jer svakodnevno ubacujemo nove svjeze cestitke za rodjendane koje vi mozete besplatno koristiti da bi nekome kasnije mogli orginalno cestitati novu godinu, uskrs i sve ostale prilike, a jedna od tih prilika je i rodjendan.
Za rodjendan dolazi do izrazaja koliko koga poznajete i da li znate kako nekoga da obradujete i to se najbolje vidi u unikatnosti vase rodjendanske cestitke.


Sms poruke udvaranje

Danas zelim da se nacrtas u mojo kuci tacno u  13 sati. Imam velike planove za nas.

Ljubav je cudna, nikad ne znas gdje ces je sresti, ja se sjecam kad sam te vidio rekao sam sebi, bices moja i tako ce i biti. Bolje ti je da se ne opires.

Ima li sta ljepse neko pomisli na nas dvoje kako se vatinjamo nedje na nekoj livadi. Kad cemo?


Srecan rodjendan i sve najlepse

Top 5 poruka dobijenih na fb za rodjendan

Srecan ti rodjendan, sve najljepse

Srecan rodjendan sve naj naj

Sve najbolje

Srecan ti rodjendan od tetke i ostatka Jovanovica

Srecan ti 19 rodjendan hahahha nadam se da sam pogodila hahah :)

Poruka jedinoj ljubavi

Jojim te jedina, Mitar.

Jedina moja tebi bi svirao ja kad bi znao, jedina moja tebi bi pjevao ja kad bi me se moglo slusat, ja ti nista pruzit u zivotu ne mogu osim da ti dam ovo teke ljubavi sto je ostalo u meni.

Jedina ljubavi moja, volim te kao nijednu do sada, nije da ti kenjam stvarno tako mislim.

Osjecam se tako dobro. Znas li zasto?
Zato sto sam srecan. Znas li zasto?
Zato sto me Bog voli. Znas li zasto?
Zato sto mi je dao poklon. Znas li sta?
To si TI, ljubavi jedina!

Ljubavne cestitke za rodjendan

Od svih cestitki koje dobijemo za rodjendan najvise nas obraduju ljubavne cestitke koje dobijemo ili one koje saljemo osobama koje volimo ili u koju smo zaljubljenju.
Ostale prijateljske cestitke, cestitke od raznoraznih tetki, strini, rodjaka i rodica jednostavno obrisemo, a poruke i cestitke koje pamtimo su ljubavne cestitke za rodjendan.

Nekada je dovoljno napisati i najjednostavniju cestitku "Ljubavi, srecan ti rodjendan"
Ta cestitka govori vise od hiljadu rijeci, a poznato je da i slika govori vise od hiljadu rijeci tako da ova ljubavna cestitka govori vise od slike.

Dobro jutro sms poruke

Najljepse sms poruke za dobro jutro

Andjele, zelim ti da rasiris svoja krila i poletis u novi dan. Zelim ti dobro jutro i da se naredna jutra budis pored mene.

Svanulo je jutro ljubavi, ali ja znam da ti jos spavaš
oko podna ustajes i nadam se da lijepo sanjaš,
i kad ustanes nadam se da ces me se sjetit.
Misvim na tebe mavena


 Jutro je kao slika:
treba malo inspiracije da se krene,
jedan osmijeh da se uljepsa i
treba jedan SMS od nekog ko te voli, da ti oboji dan.

 Idem ti u susret
putem sunceve svjetlosti,
putem slatkog povjetarca,
putem dobrih zelja,
samo da ti kazem dobro jutro!

 Savrsen dan pocinje protezanjem, soljom kafe u ruci i tvojom porukom na mom telefonu.

 Novi dan, nova prilika za nas. Ne dozvoli da moja jucerasnja greska pokvari ljepotu danasnjeg dana, jer svaki dan ima svoje obecanje ljubavi, radosti i oprastanja.



Cestitke za rodjenje djeteta

Obradovali smo se kad smo culi ovu lijepu vijest. Zelimo da vas novi clan porodice bude ziv i zdrav najmanje 100 godina. Pred vama je divan period roditeljstva i nadamo se da cete u tome istinski uzivati. Uskoro cemo zajedno proslaviti ovaj veliki dogadjaj. Sve najbolje zeli vam porodica ... .

 Postati roditelj, to je najveci dogadjaj u zivotu svakoga covjeka. Drago nam je sto ste i vi dozivjeli tu srecu. Zelimo vasem djecaku (vasoj djevojcici) svu srecu ovog svijeta. Neka bude zdrav, veseo i srecan covjek. Uskoro cemo zajedno proslaviti. Do tada, cestitke od sveg srca!

 Cestitam srecnim roditeljima! Drago mi je sto je vas djecak (djevojcica) dosao na svijet ziv i zdrav. Proslavicemo rodjenje i jos najmanje 100 rodjendana! Uzivajte u divnom periodu zivota koji je pred vama...

 Cestitke ponosnim roditeljima! Srecni smo zbog novog clana porodice. Mi smo roditelji i znamo koliko srece i radosti donosi period koji je pred vama. Uzivajte u svakom trenutku!

Cestitke mladencima

Dragi mladenci zelimo vam da cijeloga zivota pamtite ovaj predivni dan koji oznacava i oslikava vasu velicanstvenu ljubav. Mladenci zelim vam da vam zivot protekne u sreci i veselju, da vas zdravlje posluzi i da imate mnogo potomaka.

 Ljubav koju dijelite je velika i snazna. Neka nikad ne izblijedi. Zelim vam brak ispunjen ljubavlju, radoscu i paznjom. Neka vasa osjecanja sa vremenom samo napreduju i rastu. Sve najbolje u predstojecem divnom vremenu koje je pred vama.