Saturday, December 21, 2013

Poruka za Novu godinu, čestitka sms

Kad dođe novogodišnja noć, kad se približi trenutak kada nekom treba da čestitate Novu godinu, zapitate se kako??? Nemate dovoljno vremena da osmislite način na koji ćete to i uraditi, zato smo i pripremili niz predloga za one koji su ostali bez ideje.

Šaljem najtoplije reči u ovoj noći,
šaljem ti ljubav, sreću i mir!
Neka ti je sretna Nova godina!

Neka ti Nova godina usreći dušu,
neka ti Nova godina podari sve što želiš,
neka u tvom srcu zasja zvezda sreće i ljubavi.
Budi srećan i veseo!


Ili možete sami napraviti izvanrednu čestitku, prvenstveno za decu, ali će se i ostali obradovati-



 Ovu veselu čestitku za djecu najbolje je praviti upravo sa djecom. Možete kupiti kolaž papir ili oblike koje ste isjekli obojiti temperama. Pažljivo razgledajte sliku.

 Snješko i jelka sa zvijezdom su zalijepljeni nešto dalje od linije po kojoj se čestitka zatvara. Potrebno je na donjim ivicama ostaviti višak kartona koji se lijepi za čestitku. Tako će Snješko i jelka biti čvršći i duže će odolijevati zadivljenom otvaranju i zatvaranju čestitke :)






I još ideja za poklone


Poklon je najjednostavniji način da nekoga obradujete. Pokloni tipa "uradi sam" imaju veću vrijednost jer govore o vremenu i ljubavi koji su uloženi u izradu. Ali, to već znate. Predlažem nešto veselo, kreativno i veoma lako za izradu. Zvuči savršeno :)


 Ako volite mašinu za šivenje, to je jedan od načina. Prisjetite se najjednostavnijeg, prozirnog omota za sveske, i napravite isti takav. Drugi način je da svesku ili rokovnik oblijepite tkaninom koju ste izabrali. Naglašavam da je potrebno čvršće ljepilo, jer je poklon praktičan i može se dugo koristiti.

 Iako je na prvi pogled poklon namijenjen djeci, ne mora biti tako. Možemo naše preozbiljne poslovne prijatelje iznenaditi baš ovakvim poklonom i učiniti da veselije započnu poslovnu novu godinu.

I kako upakovati pomenuti novogodišnji poklon


 Pakovanje poklona pruža neiscrpne mogućnosti za igru. Poklon umotajte u papir koji već imate, može i novinski papir ako je poklon namijenjen ekstravagantnijoj osobi. Sve je dobrodošlo. Zatim napravite ove simpatične djeteline sa 4 lista, koje, naravno, donose sreću. Ništa lakše.

 Djetelinu možete praviti do mile volje, čitavu livadu ako vam se sviđa. Polijepite po poklonu i obradujte slavljenika.

No comments:

Post a Comment